«

»

Äidittömiksi jääneille lapsille avattiin keräystili

Sastamalassa sattuneessa tulipalossa viime viikon maanantaina menehtyneen äidin lasten hyväksi on avattu lahjoitustili.

Lahjoituksia voi laittaa Mia Seikun lasten tukitilille FI5551130720015000. Tili on Karkun Osuuspankissa. Keräyslupa on voimassa Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialueella puolen vuoden ajan.

Luvan numero on 5680/9/14.

2 comments

  1. Ihminen

    Surkea tapaus. Lahjoitan viipymättä.

  2. Tuomas Kuhalainen

    Samoin!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje