«

»

Valtuusto erotti Lavian kunnanhallituksen – Kunnanjohtajan ja puheenjohtajan erottaminen auki

Tiukka äänestys Lavian valtuustossa päättyi kunnanhallituksen erottamiseen.

Äänestys päättyi tulokseen 8-8. Erottamisessa ratkaisun teki siis valtuuston puheenjohtaja. Yksi valtuutettu äänesti tyhjää.

Valiokunnassa on kuitenkin esitetty, ettei kunnanjohtajaa ja kunnanhallituksen puheenjohtajaa erotettaisi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje