«

»

Pizzeria Belda nosti hintojaan – Kaikki kallistuu kaikkialla

4

Pitseria Beldan ruokien hintaan sisältyy edelleenkin raikkaat salaatit. Kuva: arkisto

Kokemäen Tulkkilantiellä toimiva Pitseria Belda on nostanut hintojaan.

Hinnan nousut huomasi parhaiten, jos kotiin on sattunut jäämään pitserian vanha hinnasto, kuten toimituksessamme kävi. Pitseriaan ilmestyi myös väliaikaiset printterillä tehdyt hinnastot.

Esimerkiksi pitsojen hintoja katsoessa korotukset näkyvät muun muassa pitsojen hintojen pyöristyksinä. Pitsa numero 1, eli Bolognese-pitsan hinta oli ennen 7,60 euroa. Nyt sen hinta on 8,00 euroa. Pitsa numero 28, eli Kurdo Speciale maksoi ennen 8,80 euroa, nyt 9,20 euroa.

Hintojen nousu näkyy paitsi pitsoissa, myös muissa tuotteissa. Kebab ranskalaiset maksoivat ennen 8,00 euroa. Nyt 8,50 euroa.

Juomapuolella hintojen nousu näkyy esimerkiksi Lasi-Coca-Colan hinnassa. Ennen tuote maksoi 1,80, nyt tasan 2,00 euroa.

Kuitenkin hintojen nousu ei ole vain ruokapaikkojen yksinoikeus. Myös päivittäistavarakaupat ja ennen kaikkea tavarantoimittajat ovat nostaneet hintojaan, joka pakottaa pienet sekä isommatkin yritykset nostamaan hintojaan. Hintojen nousu ei kuitenkaan tule pilaamaan Pitseria Beldaa, sillä hyvästä ruoasta sekä raikkaista salaateista voi maksaa hieman enemmänkin!

2

Pitseria Belda toimii osoitteessa Tulkkilantie 9, Kokemäki. Kuva: arkisto

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje