«

»

Merikarvian K-market saa uudet kauppiaat

Sirpa ja Jarmo Rintamäki

Sirpa ja jarmo Rintamäki aloittavat Merikarvian K-marketin uusina kauppiaina. Kuva: Kesko

Merikarvian K-market sai uudet kauppiaat, kun nykyiset kauppiaat Jan ja Tarja Koskinen siirtyvät K-supermarket kauppiaiksi Poriin.

Uudet kauppiaat Sirpa ja Jarmo Rintamäki tulevat Ikaalisista, mutta muuttavat Merikarvialle vielä tänä kesänä.

Sirpa on toiminut ruokakauppa-alalla koko työuransa. Jarmo taasen on ajoneuvoasentajana toiminut ja aloittaa nyt uuden uran puolisonsa kanssa.

Sirpa on valmistunut Ruokakeskon Kauppiasvalmennukselta viime vuonna ja hän on suorittanut myöskin yrittäjän ammattitutkinnon sekä esimiesvalmennuksen.

-Juureni ovat Merikarvialla, tuntuu hienolta palata isoisäni synnyinseudulle, iloitsee Jarmo.

Marketin työntekijät tulevat siirtymään uusien kauppiaiden palvelukseen.

-Ensimmäiset ajat uudessa kaupassa menevät asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustuessa. Lähdemme siitä sitten pikkuhiljaa käymään tuotevalikoimaa läpi ja kehittämään sitä asiakkaiden toiveita tarkasti kuunnellen, kertoo Sirpa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje