«

»

Valtio laittaa Lavian ja Porin pakolla yhteen – Neuvosto päätti asiasta torstaina

Torstaina valtioneuvosto päätti Lavian ja Porin yhdistymisestä.

Lavian kunta tullaan lakkauttamaan ja ensi vuoden alussa se yhdistyy Poriin.

Taustalla pakkoliitokseen on Lavian erittäin suuret talousvaikeudet ja sitä seuranneet talouden arviointimenettelyt.

Valtioneuvostolla on oikeus ilman valtuustojen hyväksyntää päättää kuntaliitoksista. Lavian kohdalla liitos olikin jo välttämätön.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje