«

»

Kokemäellä jälleen kansainvälisiä vieraita – Aiheena kalastusmatkailun kehittäminen

20140421_152552

Kokemäenjoki. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä on tällä viikolla tuonut Ruotsista sekä Italiasta vieraita kalastusmatkailun kehittämishankkeen kautta.

Vieraat tutustuivat paikkakunnalla Ali-Ketolan tilalla jokikalastukseen.

Hankkeeseen kuuluu myös kalastusoppaan ja nettisivujen toteuttaminen Karhuseudun, Pyhäjärviseudun sekä Ravakan kalastusmatkailutoimintaa sekä harrastuskalastustoimintaa varten.

Hanketta hallinnoi Leader Karhuseudun osalta Kokemäen kaupunki, mutta myös Harjavalta, Ulvila, Nakkila, Pori ja Luvia ovat hankkeessa mukana.

Kumppanimaihin tullaan tekemään vastavierailu.

Viimeksi kansainvälisiä vieraita nähtiin Kokemäellä, kun nuorten kansainvälinen ryhmätapaaminen järjestettiin muutama kuukausi sitten.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje