«

»

Potilastiedot siirtyvät nyt sähköiseen arkistoon

Pirkanmaalla tullaan ottamaan potilastietojen sähköinen arkisto käyttöön syksyllä.

Samalla täysi-ikäisille tarjotaan mahdollisuus tutustua omiin tietoihinsa netin kautta.

Muun muassa Sastamala ja Punkalaidun liittyvät palveluun.

Sähköiseen palveluun tallennetaan potilastietoja omista tietojärjestelmistään tietoturvallisesti. Tällä tavoin tiedot ovat kaikkien häntä hoitavien tahojen käytettävissä potilaan suostumuksella.

Kuitenkin puheenaiheeksi usein nousee sähköisten arkistojen käyttöönotossa juuri tietoturvallisuus. Verkkopankkeihinkin murtaudutaan ja luottokortteja kopioidaan. Potilastietojen julki joutuminen saattaisi olla seuraavia hakkereiden kohteita.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje