«

»

Merikarvialla henkilöauto ja traktori törmäsivät

Sunnuntaina puolen päivän aikoihin henkilöauto ja traktori kolaroivat Merikarvialla valtatie 8:n varrella.

Kolari sattui vähän ennen Merikarvian risteystä.

Paikalla oli sekä poliisi että ensihoitoyksikkö. Kuitenkin autossa että traktorissa olleet pääsivät itse poistumaan kulkupeleistään.

Ajoneuvoissa ei ollut kummassakaan muita, kuin kuljettaja.

Onnettomuuden syystä ei ole toistaiseksi tietoa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje