«

»

Nordean Kokemäen konttori suljetaan

20140618-182554-66354789.jpg

Kokemäen Nordea tullaan sulkemaan ensi vuoden kesäkuussa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Nordea sulkee Kokemäen ja Nakkilan konttorinsa.

Kokemäen konttori tullaan sulkemaan 30.6.2015 ja se yhdistetään Harjavallan ja Huittisten konttoreihin.

Nakkilassa konttori suljetaan jo tämän vuoden elokuuhun mennessä ja se yhdistetään Harjavallan konttoriin.

Lakkauttamisiaan Nordea perustelee pankkiasioiden siirtymisellä verkkoon. Tämä ei kuitenkaan ole vielä kaikilla mahdollista, sillä osa ikääntyneestä väestöstä eivät vieläkään osaa käyttää tietokoneita, saati verkkopankkia.

Myöskin muun muassa Merikarvian, Ulvilan ja Säkylän konttorit lakkautetaan ja yhdistetään muihin konttoreihin.

Kesälomien jälkeen Nordea aloittaa yt-neuvottelut enintään 15 henkilön kanssa.

Myös kassapalveluita karsitaan konttoreista. Harjavallasta kassapalvelut lopetetaan täysin kesäkuussa 2015.

1 comment

  1. Nimetön

    Tätä tämä juuri on! Nordea laittaa ihmiset pihalle työpaikoilta ja selittää, että ”pankkiasiat siirtyy verkkoon”

    Nyt on vielä noin vuosi aikaa, että konttorit suljetaan! Siinä ajassa ehtii vaihtamaan mainiosti pankkia!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje