«

»

Aittakarin leiri keräsi nuoria kokoon

Leirielämää. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Leirielämää Aittakarissa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunki järjesti yhteistyössä Kokemäen seurakunnan kanssa juhannuksen jälkeisellä viikolla nuorille sekaleirin Aittakarin leirikeskuksessa.

-Kaikkiaan leirillä on 33 henkilöä, kertoo Mervi Pruuki.

Leiriläisistä neljä on ohjaajaa ja seitsemän isosta.

Lue lisää 3.6. ilmestyvästä Urheilu & Liikunta-liitteestä!

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje