«

»

Huittisten ammuskelija vangittiin

Huittisissa ammuskellut vuonna 1966 syntynyt mies on Satakunnan käräjäoikeuden päätöksellä vangittu.

Mies vangittiin todennäköisin syin murhan yrityksestä epäiltynä.

Mies oli juhannuslauantaina ammuskellut talollaan. Paikalle hälytettiin poliisi. Mies linnoittautui tuolloin taloonsa ja ampui useitakymmeniä laukauksia sisällä talossa että talon ympäristöön.

Lopuksi mies sytytti talonsa tuleen ja lähti karkuun autollaan. Miehen epäilleen yrittäneen ampua talon ympärille sijoittautuneita, jotka eivät kuitenkaan saaneet osumia.

Asia käsiteltiin Satakunnan kärjäoikeudessa suljetuin ovin. Asian esitutkinta on edelleen kesken.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje