«

»

PickNick keräsi tuhat ihmistä kokoon

PickNick 2013. Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Harjavallassa lauantaina järjestetty PickNick keräsi kokoon noin tuhat ihmistä ja kolmesataa autoa.

Koulukeskuksen nurmialueelle kärääntyi noin tuhat ihmistä lauantaina vietettävälle PickNick-tapahtumaa seuraamaan. Myös jenkkiajoneuvoja kertyi kolmisen sataa.

Toimittajamme ei päässyt tapahtumaa seuraamaan tai sitä taltioimaan Sastamalan kirjamessujen takia. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje