«

»

Rattijuopot ajelivat Kokemäellä

Poliisi sai Kokemäellä kiinni kaksi rattijuoppoa viikonloppuna.

Ensiksi kiinni jäi vuonna 1962 syntynyt mies, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Tämä puhalsi poliisin alkometriin perjantaina 4,14 promillen tuloksen.

Seuraavaksi kiinni jäi vuonna 1958 syntynyt mies, joka menetti ajoneuvonsa hallinnan ja suistui ojaan Ylistarontiellä sunnuntaina. Hän puhalsi poliisin alkometriin tuloksen 2,16 promillea. Häneltä ei löytynyt myöskään ajo-oikeutta. Poliisi epäilee tätä törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje