«

»

Säkylässä vietettiin Räisälä-juhlaa 69. kertaa

Sunnuntaina vietettiin Säkylässä 69. kertaa Räisälä-juhlaa.

Tapahtuma on jo muutaman edellisen vuoden ajan järjestetty yksipäiväisenä ja samaa linjaa jatkettiin tänäkin vuonna. Tapahtuma keräsi kokoon entisiä räisäläisiä ja karjalaisen kulttuurin ystäviä lähes nelisen sataa.

Räisälä-juhla vietettiin perinteisin menoin tänäkin vuonna. Melkin joka vuosi tapahtuma järjestetään Satakunnassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje