«

»

Vanhan kirjallisuuden päivien juhlavuotta vietettiin Sastamalassa

20140629-110652-40012652.jpg

Tatu ja Patu-lastenkirjasarjan yhdessä kirjoittaneet ja kuvittaneet Aino Havukainen ja Sami Toivonen Vanhan kirjallisuuden päivillä Sastamalassa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kirjallisuustapahtuma Vanhan kirjallisuuden päivät juhlivat tänä vuonna pyöreää 30-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlavuoden teemana päivässä on Kirjan ja kirjallisuuden puolesta. Tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaansa Sastamalan Sylvään koululla juhannuksen jälkeisenä perjantaina ja lauanataina 27 ja 28.6.

Tapahtumassa on tarjolla kirjojen ja kirjatiedon lisäksi tavata useita kuuluisia kirjailijoita. Kirjoja on mahdollista ostaa paikalta joskus myöskin erittäin edullisesti.

Perjantaina tapahtuman avajaisissa puhui muun muassa kansanedustaja Timo Soini, asunto- ja kulttuuriministeri Pia Viitanen. Tilaisuuden juonsi toimittaja ja kirjailija Matti Rönkä.

20140629-110654-40014078.jpg

Kirjamyyntia tapahtumassa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

20140629-110652-40012986.jpg

Tapahtumateltta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Vieraskirja. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Vieraskirja. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje