«

»

Erottamisuhka sai päätöksensä: Lavian kunnanjohtaja jatkaa virassaan

Lavian kunnanvaltuuston käsitellessä kunnanjohtaja Pekka Heinosen erottamista kolmatta kertaa syntyi päätös asiasta. Heinonen pysyy virassaan.

Valtuusto päätti yksimielisesti tänään, että kunnanjohtaja Pekka Heinonen pysyy virassaan edelleenkin.

Päätökseen ovat vaikuttaneet muun muassa Heinosen käymät neuvottelut kunnanvaltuuston ja kunnahallituksen puheenjohtajien kanssa ja tehnyt molempia osapuolia tyydyttäviä päätöksiä.

Kunnajohtajan erottamisuhka alkoi jo viime syksynä, kun kunnassa asetettiin valiokunta pohtimaan kunnanjohtaja Heinosen jatkoa tehtävissään, sillä hänen katsottiin toimineen omavalltaisesti sekä poliitikkoja kuuntelematta kuntaliitoksia käsitellessään.

Heinosen erottaminen ei kuitenkaan ole ollut valtuustossa esillä. Asia on kuitenkin jätetty pöydälle kaksi kertaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje