«

»

Heinäkuussa aloitetaan kakkostien remontti

tietyö photo

Kuvituskuva.

Valtatie 2 aloitetaan heinäkuussa asfaltointityöt.

Päällystystöitä tehdään 7,5 kilometrin alueella Nakkilan ja Friitalan välillä. Työt on tavoite tehdä päivätyönä ja työt kestävät noin viikon.

Päällystettävällä osuudella pysäytetään liikenne vuorotellen eri suunnista, kun toista kaistaa päällystetään. Paikalle tulee liikennevalot ohjaamaan liikennettä.

Tielläliikkujia kehoitetaan varautumaan viivästyksiin matkalla. Työt kakkostiellä aloitetaan viikolla 31 heinäkuun puolivälin jälkeen.

Elo-syyskuussa tullaan töitä vielä jatkamaan Harjavallan ja Huittisten välillä.

Sade saattaa sotkea aikatauluja.

Kuva käyttäjältä derwinmch 

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje