«

»

Henkilöauto ja lakaisukone kolaroivat Porissa

Maanantaiaamuna Gallen-Kallelan ja Otavankadun risteyksessä henkilöauto ja lakaisukone kolaroivat.

Henkilöauton kuskin tarkkaavaisuus herpaantui eikä hän huomannut oikealta tullutta lakaisukonetta jonka seurauksena lakaisukone töytäisi henkilöauton takakulmaa.

Törmäys oli niin kova että henkilöauto pyörähti parkkeerattua autoa päin.

Onneksi henkilövahinkoilta vältyttiin.

Pelastuslaitokselle hälytys tuli noin puoli seitsemän.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje