«

»

Kauvatsan mopokarnevaalit pyörähtävät käyntiin viikonloppuna

Kauvatsan mopokarnevaalit pyörähtää käyntiin taas lauantaina 5.7. Kauvastan Gulfin pihassa.

-Minun mielestäni tavoitteena mopokarnevaaleilla on kerätä paljon mopoharrastajia yhteen, kertoo Kokemäkeläisen kauvatsalainen toimittaja Markus Sainio.

Paikalle odotetaan tänä vuonna parisen sataa mopedistia sekä myöskin huomattavaa määrää yleisöä.

Tapahtuma alkaa virallisesti kello yhdeksältä aamulla, mutta jo aikaisemminkin on pihaan saapunut innokkaita mopoilijoita. Tapahtuma huipentuu puoleen päivään kello 12 kohdille, jolloin erilaiset mopot ajavat yhteisen kokoontumisajon alueen läpi.

Päivitetty 30.6. kello 15.03: Korjattu kirjoitusvirhe

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje