«

»

Kesä startataan pian Pitkiksellä

20130703_183140

Leiriläisia viime vuoden Pitkiksellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Kokemäen Pitkäjärvelle kokoontuu kello kahden jäljestä tänään 1450 leiriläistä Pitkis-Sport liikuntaleirille.

Maanantaista perjantaihin kestävän leirin teemana on tänä vuonna ”Ole fiksu”. Alueelle toivotaan leiriläisten saapuvan kello 14.00 jälkeen, eikä yhtään aikaisemmin, toisin kuin edellisinä vuosina on käynyt.

Leiri on erittäin suosittu ja leiripaikkojen saantikin saattaa olla haasteellista, sillä suurin osa leripaikoista varattiin jo viime kesänä, kun ilmoittautuminen alkoi.

Tämän kertaiselle Pitkikselle leiriläisten kannattaa varautua sään mukaan sekä lämpimillä ja sään kestävillä varusteilla alkuviikon sateiden sekä kylmän sään vuoksi.

-Erityisesti yöksi pitää varautua että on lämpimät vaatteet. Villasukat jalkaan ja pipo päähän! leirin johtaja Krista Tuomisto neuvoo.

3 comments

 1. Nimetön

  Miksei sinne päästetä väkeä ennen kahta? Ihan järjetön juttu!!!!!!!!!!!!!

 2. JKH

  Oletko Tuomas mukana Pitkiksellä

  1. Tuomas Kuhalainen

   Hei!

   En osallistu Pitkikseen tänä vuonna. Sinänsä huono, etten voi taltioida tapahtumaa kuin vasta keskiviikkona vierailupäivänä! 🙂

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje