«

»

Loma-asuntomessuilla nähtiin palatseja

20140629-112552-41152715.jpg

Uima-altaat olivat arkipäivää Kalajoen loma-asuntomessuilla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tämän kertaisilla loma-asuntomessuilla Kalajoella nähtiin jos jonkinlaisia huviloita, joissa jo voisi vakituisestikin asua. Esimerkiksi uima-altaat olivat arkipäivää messuilla.

Loma-asuntomessuilla hintavin kohde on Merellä—Profin House, jonka kustannusarvio on 615 300 euroa. Edullisin kohde on Pallas 100, jonka kustannusarvio on 211 900 euroa. Laskennassa ei ole otettu huomioon messutalojen mahdollisista erikoisvarusteista aiheutuneita kuluja.

-Hyvin maapohjan vuoksi rakentaminen Hiekkasärkkien alueelle on ollut keskimääräistä edullisempaa, kertoo messupäällikkö Heikki Vuorenmaa.

Loma-asuntomessut järjestettiin Kalajoella 23.6.-6.7.2014. Alueelle on toteutettu 28 rakennusta neljään erityyppiseen kortteliin. Messualueen koko on noin kymmenen hehtaaria.

Lue lisää torstaina 3.7. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Kohde 13: Raikas. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kohde 13: Raikas. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje