«

»

Perämerellä on tuhottu merimetsoyhdyskunta – Korvausarvo yli 6000 euroa

Phalacrocorax_carbo02

Merimetso. Kuva: Wikipedia

Siikajoen rannikolla Pohjois-Pohjanmaalla on tuhottu Merimetsoyhdyskunta, kertoo BirdLife.

Pesimäluodossa on tapettu noin 70 poikasta ja 28 pesää tuhottu. Puolikasvuiset merimetsopoikaset on tapettu arvioiden mukaan pari viikkoa aiemmin.

Edelleenkin vuosittain tuhotaan merimetsojen pesintöjä Merenkurkussa, vaikka laji on luonnonsuojelulain nojalla rauhoitettu.

Merimetson pesän ohjeellinen korvausarvo on 235 euroa, joten Siikajoen tuhotut pesät kustantaisivat yli 6 000 euroa.

Siikajoen tapauksesta on tehty rikosilmoitus Oulun poliisille.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje