«

»

Tuhkimo sai ensi-iltansa Rämsöössä

1512033_683502885030941_1004820603697074061_o

Tuhkimoa esittää Anna Viikari. Kuva: Rämsöön kylä/ Facebook

Rämsöön kesäteatterissa Vesilahdella esitettävä Tuhkimo sai ensi-iltansa lauantaina.

Tuhkimo kertoo perinteiseen tapaansa oikeudenmukaisuudesta sekä hyvyydestä. Tällä kertaa Tuhkimolla on kuitenkin apunaan joukko lapsia, jotka auttavat häntä taistelussaan ilkeää äitipuolta unohtamatta hölmöjä sisaria vastaan.

-Luvassa kurpitsavaunut, lasikenkiä ja prinssi, joka etsii sydämeltäänkaunista puolisoa. Mukana pitää olla myös kello, joka lyö kaksitoistakertaa ja silloin tulee Tuhkimolle kiire. Näyttämön täyttää riemukas joukkoaikuisia ja lapsia ja nuoria ja yksi koira. Ai niin ja muutama hiiri (eiihan oikeita, älä pelkää) ja uljas satuorkesteri, kerrotaan teatterin kotisivuilla.

Rämsöön kesäteatteri on aiempien vuosien tapamaan yhteistyössä Vammalan teatterin ja Teatteri kurjen kanssa.

Esitys sai ensi-iltnasa lauantaina 28.6. kello 15. Sen on ohjannut ja käsikirjoittanut Rami Saarjärvi. Tuhkimoa esittää Anna Viikari. Esitykset jatkuvat lauantaihin 2.8. asti.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Kokemäenjokilaakson uutiset.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje