«

»

Vihtoja tullaan näkemään Muinassa tiistaina

vihta photoEnsimmäinen heinäkuuta tullaan viettämään Muinan Vasaraisilla kotiseutumuseossa vihta päivää, kertoo Raumalainen.fi.

Kotiseutumuseosta voit silloin ostaa vihdan tai mennää vihtamestarin oppiin ja sitoa vihtasi itse Tapio Torppo on myös tahdittamassa yhteislauluja kitaroidensa kanssa.

Myös museon kokoelmiin voi mennä tutustumaan ja katsomaan koulu aiheista näyttelyä joka on Vasaraisten ja Soukkaisten koulun historiasta kertova.

Näyttelyssä on myös koulukuvia eri vuosilta ja oppilaiden piirustuksia ja käsitöitä.

Vihtapäivän on suunnitellut ja toteuttanut:

Kotiseutu Muina ry ja Rauman seudun Sydänyhdistys ry.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Raumalainen.fi.

Kuva käyttäjältä Uninen 

1 comment

  1. Nimetön

    Vihta kuuluu Suomen kesään!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje