«

»

Kauvatsan uusi kyläkauppa tulee varmasti suosioon!

Kyläkaupan julkisivu. Kuva: Markus Sainio

Kyläkaupan julkisivu. Kuva: Markus Sainio

Pääkirjoitus: Kauvatsan kyläkauppa tulee varmasti voittamaan kauvatsalaisten, turistien kuin mökkiläistenkin suosion.

Kaupassa on itsekin tullut käytyä jo kolmisen kertaa vaikka kauppa ei ole ollut vielä kovin montaa päivää auki.

Kauppa on tehnyt jo nyt suuren vaikutuksen itseen kuten uskon myös muihin kauvatsalaisiin.

Kaupasta on löytynyt tarvittavat tuotteet ja palvelussa ei ole ollut moittimista.

Löytyy kaupasta myös herkkusuillekin jotain makeaa ja limsaa.

myös kaupan laseihin on tullut kunnon teippaukset että ei ainakaan vahingossa ohi aja.

kaupassa on myös hieno pullokone ja huhujen mukaan uudet kylmälaitteet sun muut.

Mitä itse on nähnyt on jo nyt kaupassa ollut aika vilinä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje