«

»

Liikunta elämäntavaksi

20140701-111804-40684361.jpg

Kolumni: Pitkis-Sport – liikuntaleiri Kokemäen Pitkäjärvellä kannustaa nuoria liikkumaan. Se kerää kokoon huomattavan määrän nuoria viihtymään viikoksi luonnon helmassa.

Myöskin monet yhdistykset, kaupungit sekä yritykset järjestävät onneksi paljon liikunta-aiheisia tapahtumia kohdistettuina lapsiin ja nuoriin, koska jo tuolloin on itsensä kehittäminen aloitettava.

Myöskin aikuisille täytyy tarjota liikuntapalveluita, mutta tärkeää on, että hyvää yleiskuntoa on aloitettu kehittämään jo lapsena.

Liikkumisen täytyy olla kivaa. Se ei saa olla niin sanottua pakkopullaa. Kukaan ei voi toista pakottaa liikkumaan. Päätös esimerkiksi painon pudottamisesta täytyy tulla omista aivoista ja tavoitteeseensa täytyy panostaa.

Liikkumisen tulisi olla elämäntapa. Vaikka nyt jo paljon töitä on koneellistettu ja auto vie perille, niin liikkuakin ihmisen täytyy. Oman terveytensä takia.

Pitkis-Sport on juuri näitä tahoja ja tapahtumia, jotka tukevat lasten liikkumista sekä myöskin mukavaa yhdessäoloa ja ennen kaikkea mukavaa leirielämää.

Ilman hyvää yleiskuntoa saattavat esimerkiksi jotkin sairaudet olla yleisempiä, kuin paremman yleiskunnon omistavilla sekä myös vaarallisempia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje