«

»

Merikarvialla vene upposi – Jäi roikkumaan köysien varaan

Torstai-iltana Merikarvialla upposi puupaatti satamassa.

Melkein 10 metrinen puupaatti upposi satamassa ja jäi roikkumaan köysien varaan.

Veneessä ei ollut ihmisiö uppoamishetkellä. Tilanteen huomasi viereisen veneen omistaja, joka teki hälytyksen pelastuslaitokselle.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 19.15 torstai-iltana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje