«

»

Torstaina vaihdettiin lajia Pitkiksellä

lajinvaihto 001

Leiriläiset pääsivät testaamaan muun muassa pyörätuolikoripalloa. Kuva: Pitkis-Sport

Pitkis-Sport liikuntaleirillä Kokemäen Pitkäjärvellä vietettiin torstaina lajinvaihtopäivää.

Leiriläiset pääsivät lajinvaihtopäivänä tutustumaan eri lajien sääntöihin sekä niiden tekniikoihin.

Pitkäjärven urheilukentällä kokeiltiin tänään muun muassa pituus- ja korkeushyppyjä, maalipalloa, taekwondoa sekä pyörätuolikoripalloa.

Keskiviikkona Pitkiksellä vierailtiin

Keskiviikko oli Pitkiksellä vierailupäivä. Muun muassa Kokemäkeläisen toimittaja vieraili tuolloin paikalla. Jutun aiheesta voit lukea tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje