«

»

Hangosta Pietarsaareen etenevä erikoiskuljetus hidastaa liikennettä Satakunnassakin

kuorma-auto photo

Kuva ei liity tapaukseen.

Satakunnassa saattaa seuraavan parin tunnin aikana liikenne hidastua Hangosta Pietarsaareen etenevän erikoiskuljetuksen takia.

Erikoiskuljetus liikkuu seuraavien tuntien aikana Huittisista Poriin käyttäen valtatie kahta ja Porista Merikarvialle valtatie 8 käyttäen.

Erikoiskuljetuksen pituus on 50 metriä ja se on lähtenyt liikkeelle kahden aikoihin iltapäivällä. Kuljetuksen pitäisi olla perillä Pietarsaaressa iltayhdeksän aikoihin

Kuva käyttäjältä anttilep 

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje