«

»

Pitkiksellä palkittiin kouluttajia sekä paras leiriportti valittiin

20140702-174557-63957533.jpg

Pitkisleiriläisiä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Pitkis-Sport liikuntaleirin päättyessä Kokemäen Pitkäjärvellä palkittiin parhaat ohjaajat.

Paras naiskouluttaja oli Marika Riento ja parasmieskouluttaja oli Juha Virtanen.

Myöskin Facebookissa peukutettiin parhaaksi leiriportiksi Judo-leirin portti, joka keräsi 50 tykkäystä. Leiriportin eteen olikin nähty vaivaa paljon.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje