«

»

Pitkisläiset discoilivat


Torstai-iltana Pitkis-leiriläisille järjestettiin Pamauksen lavalla disco.

Disco on jo perinne Pitkis-Sportin ohjelmistossa Kokemäen Pitkäjärvellä. Discoa varten on valittu vaatteet jo ennen leiriä ja ne rahdattu mukaan leirille.

Jos ei kuitenkaan disco kiinnosta, voi katsella elokuvaa elokuva-teltassa. Tänä vuonna moni valitsi elokuvan, mutta myös disco-sali oli täynnä.

pitkissportdisco

Kuva: Kuvankaappaus liikufi-videosta

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje