«

»

Kylätoimikunta haluaisi liittyä Porin sijasta Kankaanpäähän

Lavian Alus-Niemenkylän kylätoimikunta haluaisi alueensa liittyvän Porin sijasta Kankaanpäähän. Aiheesta uutisoi Kankaanpään seutu.

Lehden mukaan kyläkokous on antanut asiaa valmistelleelle toimikunnalle oikeuden viedä asian eteenpäin Lavian kunnanhallitukseen.

Asiasta on järjestetty mielipidekysely, jonka tuloksien mukaan 127 kylän aikuisesta 12 vastusti ja 97 kannatti liittymistä. 18 jätti vastaamatta kyselyyn.

Liitos on kuitenkin mahdollista toteuttaa aikaisintaan vuonna 2016, jolloin alueesta ehtii tulla jo osa Poria.

Asiasta uutisoi Kankaanpään seutu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje