«

»

Luvialla bakteerit ja huono vedenlaatu sulkivat uimarannan

the bathing water photo

Kuvituskuva.

Luvian Verkkorannalla sijaitseva uimaranta jouduttiin sulkemaan siellä havaitun suolistoperäisen enterokkibakteerin sekä huonon vedenlaadun takia.

Maanantaina rannalta otetuista näytteistä löydettiin huomattavasti laatumääräykset ylittävän määrän suolistoperäistä enterokkibakteeria.

Bakteerin määrä ylitti vaatimukset kuusinkertaisesti.

Uimarannalle on asetettu varoitus mikrobeista sekä rannan valvontaa tehostetaan. Uimaranta on asetettu terveysvalvonnan suunnalta käyttökieltoon.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje