«

»

Poliisi aloittaa tehovalvontaviikon

Ajonopeuksia tullaan ensi viikolla valvomaan tehostetusti.

Nopeus pitää sovittaa sellaiseksi kuin olosuhteet vaativat. Liikenneturvallisuudessa on monia tekijöitä, kuten näkyvyys, sää, tien kunto kuten myös ajoneuvon lasti.

Jarrutusmatka pitenee huomattavasti, jos lisää ajoneuvon nopeutta puolella, jolloin jarrutusmatka on jo nelinkertainen.

Turvaväli tulee aina pitää edellä menevään ajoneuvoon. Nöin voidaan välttyä pahoiltakin liikenneturmilta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje