«

»

Äitinsä ja veljensä tulipalossa menettäneiden lasten hyväksi konsertti

kynttilä photoSastamalassa sattuneessa tulipalossa äitinsä ja veljensä alkuvuodesta menettäneiden lasten hyväksi järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti.

Kiikan kirkossa Sastamalassa järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti lasten hyväksi torstaina 28. elokuuta. Konsertissa esiintyy Jonne Aaron, Tytti Pihlajamäki, Olavi Lahtinen, Tanja Kallio, Päivi Vahela-Nykänen sekä Ilkka Nykänen.

Säestäjänä toimii Enni Yli-Vainio ja laulukuorona Preston lapset ja nuoret.

Konsertissa kerätään vapaaehtoista tukimaksua Mia Seikun lasten hyväksi. Mukana tilaisuudessa on muun muassa Sastamalan seurakunta.

Ovet konserttiin aukevat kello 17.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje