«

»

Aurinkoinen ja lämmin sunnuntai tulossa

Sunnuntaina Ilmatieteen laitoksen ennuste näyttää pääasiassa aurinkoiselta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sunnuntaina Ilmatieteen laitoksen ennuste näyttää pääasiassa aurinkoiselta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä, Harjavallassa ja Huittisissa on tulossa aurinkoinen sunnuntai, ennustaa Ilmatieteen laitos.

Elohopean ennustetaan kohoavan kello 15 aikoihin jopa 22 asteeseen Kokemäellä, Harjavallassa ja Huittisissa.

Koko päivästä on Ilmatieteen laitoksen mukaan tulossa pääasiassa aurinkoinen, iltapäivällä saattaa olla hieman pilvistä. Tuuli ei ole voimakasta, nollan ja yhden metrin sekunnissa paikkeilla.

Sadetta ei näy kartoilla lainkaan.

2 comments

  1. Nimetön

    Ei kuitenkaa hellettä

  2. Nimetön

    Ei liian kuuuma 🙂

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje