«

»

Luvia hakee taas harkinnanvaraista valtionavustusta

Luvian kunnanhallitus päättää maanantaina haettavan harkinnanvaraisen valtionosuuden korotuksesta.

Kunnanjohtaja esittää, että korotusta haettaisiin 0,8 miljoonaa euroa tänä vuonna.

Kunta on hakenut valtionavustuksen korotusta viime vuonna 750 000 euroa, mutta kuitenkaan hakemusta ei tuolloinkaan hyväksytty. Luvia ei aiemmin ole saanut harkinnanvaraista valtionavustusta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje