«

»

Asemies uhkaili ja ammuskeli poliisia kohti Sastamalassa

Maanantai-iltana Sastamalassa vanhempi mieshenkilö ammuskeli ja uhkaili aseella.

Poliisi sai hälytyksen paikalle kello 18.46 Sastamalan Sammakkajärventielle. Paikalle lähetettiin useita partioita, joiden lähestyessä kohdeasuntoa mies ampui kolme laukausta poliisipartioiden suuntaan.

Kuitenkin partio oli suojautunut ja haulit menivät ohitse.

Vuonna 1931 syntynyt mies saatiin kiinni rakennuksen ulko-oven tuntumasta jonkin ajan kuluttua. Miehen ase oli luvallinen.

Henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisi tutkii tapahtunutta vaaran aiheuttamisena, virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja ampuma-aserikoksena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje