«

»

Kaupunginjohtaja kutsuu kokemäkeläiset kahville

Kokemäellä elokuussa aloittanut uusi kaupunginjohtaja kutsuu kuntalaiset kahville.

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala toivottaa kaikki kuntalaiset, kaupungin työntekijät, viranhaltijat sekä luottamushenkilötkin kuntalaiskaffeelle 1.10. kello 15-18 välisenä aikana kaupunginvirastolle Tulkkilantielle.

Tilaisuus järjestetään viraston 3. kerroksen kaupunginhallituksen kokoushuoneessa.

Paikalla on myös elokuussa aloittanut hallintojohtajan viransijainen Jarno Moisala.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje