«

»

Kuumentuneet peltoautot sytyttivät maastopalon Kokemäellä

Pelastuslaitos sai hälytyksen tiistaina iltapäivällä Kokemäen Sonnilaan Kurjensuontielle maastopalosta.

Palokunta hälytettiin paikalle ja havaittiin, että palo oli syttynyt todennäköisesti kuumentuneista peltoautoista. Autojen kuumat pakoputket olivat sytyttäneet sänkipellolla maastopalon.

Kuitenkin henkilövahingoilta vältyttiin eikä muutenkaan isoa vahinkoa aiheutunut. Palo ei päässyt leviämään.

Peltoa paloi muutaman aarin verran ja savua oli havaittavissa jopa kaupungin keskustassa saakka.

Palokunta hälytettiin paikalle sammutustöihin kello 15.53.

1 comment

  1. Nimetön

    Olivatkos nuoret ihan laillisesti ajelleet siellä autolla pelloilla?

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje