«

»

Alkusammutus pelasti kuivurin Köyliössä

Köyliössä syttyi keskiviikkoiltana palonalku kuivurissa. Ripea alkusammutus pelasti suuremmilta tuhoilta.

Palonalku oli kuivaamon ilmakanavassa ja se saatiin nopeasti sammumaan jauhesammuttimella ennen palokunnan tuloa paikalle.

Palokunnan tehtäväksi jäi varmistaa, ettei palo syty enää uudelleen, joten kuivuri tulee tyhjentää viljasta.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Köyliön Ilmiintielle kello 20.35.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje