«

»

Huittisiin suunnitellaan tuulivoimapuistoa

tuulivoima photoHuittisten Kiimasuolle suunnitellaan 7-9 tuulivoimalan rakentamista.

Suunnitelmia toteuttaa Auria Wind Oy sekä ruotsalainen Eolus Vind Ab. Alueen kaavoitus aloitetaan lähiaikoina. Kiimasuo sijaitsee noin kymmenen kilometrin päästä kaupungin keskustasta lounaaseen.

Tuulivoimapuiston pinta-ala olisi suunnitelmien mukaan yli 400 hehtaaria. Lähimmät talot sijaitsevat parin sadan metrin päässä alueen rajoista.

Auria ja Eolus tekivät yhteistyösopimuksen kahden tuulivoimapuiston rakentamiseksi Varsinais-Suomeen. Puistot sijoittuvat suunnitelmien mukaan Loimaalle ja Huittisiin.

Molempien tuulivoimapuistojen kokonaiskapasiteetti on laskelmien mukaan noin 45-50 MW:n luokkaa.

1 comment

  1. Nimetön

    Ai sinne, missä tien varrella on se tuulivoimala joka ei koskaan pyöri?

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje