«

»

Kaupunginmestaruudesta mitellään Huittisissa

keihäänheitto photoHuittisissa järjestetään tiistaina 9.9. yleisurheilun kaupunginmestaruuskilpailut.

Kello 17.30 alkaen alkaa Huittisten kaupunginmestaruuskilpailut tiistaina. Osanottooikeus kilpailuun on kaikilla paikkakuntalaisilla.

Sarjoina on niin pallonheittoa, kuulantyöntöä kuin juoksemistakin. Ilmoittautua tulee maanantaihin 8.9. kello 15 mennessä Huittisten nuoriso- ja liikuntatoimistoon puhelimitse 044 560 4334 tai sähköpostitse anna-maija.koivunen@huittinen.fi.

Tapahtuman järjestää Lauttakylän Luja ry, Lauttakylän Pyry ry, Yleisurheilu-95 ry, Vampulan Urheilijat sekä Huittisten nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Lisätietoja sarjoista saat täältä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje