«

»

Valokuitua rakennetaan vauhdilla Kokemäellä

Laajakaistaverkon rakennustyöt rantautuivat keskiviikkona Pappilan alueelle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Laajakaistaverkon rakennustyöt rantautuivat keskiviikkona Pappilan alueelle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä valokuituverkon rakennustyöt ovat käynnissä ja sadan megan nettiyhteydestäkin ovat jo kuntalaiset päässeet nauttimaan.

Keskiviikkona laajakaistaverkkoa alettiin rakentamaan Pappilan alueelle. Töitä tehdään lisäksi muun muassa Tulkkilassa sekä Peipohjassa.

Nopeasta internetyhteydestä on jo nyt päässyt nauttimaan Haavasojan, Korkeaojan, Häyhtiönmaan sekä Sääksjärven pohjoispuolisilla alueilla asuvat hankkeeseen liittyneet.

Verkkohanketta toteuttaa kaupungin omistama Kokemäen Teollisuuskylä Oy. Hankkeessa on mukana noin 1 200 liittynyttä. Hanke on pysynyt aikataulussa, vaikka esimerkiksi laitetoimitukset ovat viivästyneet.

Runkoverkkoa ja tilaajahaaroja kaivetaan valokuidulle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Runkoverkkoa ja tilaajahaaroja kaivetaan valokuidulle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Valokuitukaapelia. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Valokuitukaapelia. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje