«

»

Leväseuranta päättyy tältä vuodelta

Sääksjärvi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sääksjärvi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tällä viikolla valtakunnallinen leväseuranta päättyy. Levää on havaittu vielä Kokemäen Sääksjärvessä.

Sää on ollut jo alkuviikosta alkaen hyvin syksyinen ja viileä. Myöskin syksysateita on ollut.

Sääksjärvessä havaittiin vähäinen määrä sinilevää vielä viimeisellä levähavaintokierroksella. Sinilevää havaittiin lisäksi muun muassa Köyliönjärvessä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje