«

»

IS: Porin prikaatista varastettiin arvokasta omaisuutta

Säkylässä sijaitsevasta Porin prikaatista varastettiin arvokasta omaisuutta. Varkaus on vahvistettu Ilta-Sanomille.

Yliluutnantti Antti Muhonen kertoo lehdelle, että kyseessä ei ole aseita tai ampumamateriaalia, vaan kyseessä on huomattavasti arvokkasta materiaalia.

Ilta-Sanomien mukaan varastetun omaisuuden yhteisarvo on useita kymmeniä tuhansia euroja.

Sotilaspoliisit ja paikalliset poliisit ovat suorittaneet turvallisuustarkastuksia prikaatissa. Esimerkiksi varusmiesten kaappeja on tutkittu.

Tutkinta on lehden mukaan edelleen kesken.

AIheesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje