«

»

Asfaltointityöt haittaavat liikennettä Huittisten ja Harjavallan välillä huomisesta alkaen

Asfaltointityöt valtatie 2:lla aloitetaan maanantaina ja ne kestävät noin kolme viikkoa.

Asfaltoitavilla tieosuuksilla on kaksikaistainen väylä, jolloin töitä tehdään kerralla vain toisella kaistalla ja liikenne pääsee kulkemaan vuorotellen molemmista suunnista toista kaistaa pitkin.

Maanantaina työt aloitetaan Kokemäen ja Harjavallan välisellä tieosuudella noin kymmenen kilometrin matkalta. Tämän jälkeen tiistaina 14.10. siirrytään Kokemäen ja Huittisten väliselle tieosuudella, jolla päällystetään 18,5 kilometrin matkalta tietä.

Varsinais-Suomen Ely-keskuksen mukaan työt tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien kannattaa varautua mahdollisiin viivästyksiin.

Nopeusrajoitusta lasketaan työmaa-alueilla. Ennalleen nopeusrajoitukset palautetaan vasta, kun työt ovat täysin valmistuneet ja keskiviiva maalattu.

Sateen sattuessa ei voida päällystystöitä tehdä, joten se saattaa sotkea aikataulua.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje