«

»

Dannyn 50-vuotis kiitoskiertue päättyy Huittisiin

Danny

Dannyn 50-vuotis juhlakiertue päättyy Huittisissa järjestettävään konserttiin 25.10.

Suuren suosion saanut 50-vuotta showelämää-kiitoskiertue jatkuu vielä pienemmillä paikkakunnilla, joille se ei ennen ole ulottunut.

-Olen todella kiitollinen yleisölleni, joka täytti konserttisalit edellisellä kiertueellani. Olen vielä terve ja siksi minulla on suuri ilo jatkaa turneeta uusille paikkakunnille, Danny kertoo.

Keväällä tuli kuluneeksi 50-vuotta Dannyn ensilevytyksestä.

Danny esiintyy Huittisten Risto Ryti-salissa lauantaina 25.10. kello 19.00-21.00.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje