«

»

Rallisprinttiin osallistui kuutisenkymmentä kilpailijaa

Kuva: Huittisten Urheiluautoiljat ry/ Facebook

Kuva: Huittisten Urheiluautoiljat ry/ Facebook

Huittisissa pidettiin sunnuntaina Rallisprintin aluemestaruuskilpailut.

Mukana oli kuutisenkymmentä kilpailijaa. Kilpailun ensimmäinen sija meni Jari Lamminsivulle kierrosajalla 02.08.18. Toista sijaa piti Kai Hyttinen ajalla 02.09.03. Kolmas sija meni Jukka Vähämäelle ajalla 02.13.54.

Kokemäen Urheiluautoilijoiden Aku Salonen ajoi Juniorit-sarjassa toiselle sijalle ajalla 02.16.44.

Seloy Rallisprint järjestettiin sunnuntaian kello 12 alkaen Huittisten Nanhialla. Kilpailut järjesti Huittisten Urheiluautoilijat.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje