«

»

Nyt vietetään Energiansäästöviikkoa

energia photo

Energiansäästöviikko suosittelee vanhojen hehkulamppujen vaihtoa ladeihin.

Tällä viikolla on käynnissä vuosittain toistuva kampanja, jonka aikana kiinnitetään huomiota energiansäästöön sekä energiankäyttötottumuksiin.

Kampanjaan voi osallistua niin kotona kuin kouluissakin. Koko kampanja on saanut alkunsa vuonna 1996 tokaluokkalaisten energiansäästöviikolla.

Energiansäästöviikko kannustaa pienentämään kulutuksen ympäristö- ja ilmastovaikutuksia. Kestävillä harkinnoilla on mahdollista säästää selvää rahaa.

Maanantaina Energiansäästöviikon pikavinkki kuuluu: ”Hanki uutta valoa elämääsi vaihtamalla ledeihin. Hylkää hehkulmaput.”

Kokemäeltä kampanjaan osallistuu Kokemäen Sähkö Oy

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje